Százhalombattai box se

Csoportos edzés

Mit kell tudni az edzésről?

A csoportos edzések lényege, hogy a megszerzett tudásunkat szinte azonnal tudjuk „ellenőrizni” kontrollált körülmények között.
Nagyon fontos egymás támogatása. Itt a gyengébb tudással rendelkezők hamar fejlődnek, a megszerzett tudásuk gyorsabban csiszolódik. Ez köszönhető a segítőkész és nagyobb tudással rendelkező sportolóknak és a váltott partnereknek.

Kell-e hozzá előképzettség?

Az edzésekhez nem feltétel az előképzettség. Az irányított testmozgás, azaz a sport ennek formája, azonnal ad visszajelzést a felkészültségi szintünkről. Mindenkinek ajánlott, aki szereti a változatos testmozgást. A modern felfogású küzdősort edzésről tudni kell, hogy számtalan kiegészítő mozgás szükséges és ajánlott hozzá. Ilyen a futás, cross fitness, testépítő gyakorlatok. Ezekhez a kiegészítő mozgásokhoz az edzőtermünkben könnyen hozzáférhet, mivel rendkívül jól fel van szerelve ezekkel az eszközökkel és infrastruktúrával. Természetesen ezeket a tevékenységeket kitűnő szakemberek irányításával végezhetjük.

Kiknek ajánljuk?

Minden korosztály számára ajánljuk ezt a testmozgást, mivel nagyon sokrétű és irányú lehetőségeket rejt. Gyermekeknek, fiúknak és lányoknak, illetve az idősebb generációnak egyaránt. Itt mindenki megtalálhatja azt a ritmust és intenzitást, ami megfelel a habitusának, nemének és korának.

„40 év alatt a sport ajánlott, az felett kötelező!”   

Ismeretlen falfirka

Milyen csoporthoz csatlakozhatsz?

Gyerek

Kezdő

Haladó